Ha összetöröm a vitamin tablettákat és belekeverem valami kajába ugyanolyan hatása lesz?
Figyelt kérdés
Nem szeretek tablettákat nyelni, mindég megakarok fulladni ha be kell venni valamit. Viszont vitamint szeretnék szedni. Mert karácsonyra egy rahedlit kaptam és nem akarom hogy kárba vésszen. Ez az összekeverős módszer jó?
Nem forró levesbe vagy teába tenném, hanem pölö hideg zabkásába vagy ivólébe.
2015. jan. 22. 11:18
1/6 anonim válasza:
Ja, csak elég kaki íze lesz az összes kajának. Meg van, ami nem is szívódik fel annyira jól, nem véletlen vannak tablettában...
2/6 A kérdező kommentje:
Ble, akkor mit tudnál javasolni, hogy hogy vegyem be, mert szétrágni nem tudom az íze miatt, lenyelni meg ilyen lób*szó szemeket nem tudok anélkül hogy meg ne fulladnék... Nagyon sokat szenvedek, kb fél liter vizet lehúzok vele.
2015. jan. 22. 11:48
3/6 anonim válasza:
Ez azért nagyjából csak beképzelés dolga. Ami nagy szemű, az a C vitamin, azt elszopogathatod. Más tablettás vitamint pedig tedd olyan mélyre a szádba, amennyire csak bírod, és nyeld le vagy öntsd le egy korty vízzel Hozzá lehet szokni. Kiskutyámnak is jól kitátattam a száját, és beleraktam a gyógyszert. Simán lement...
4/6 anonim válasza:
Egyébként valóban elhatározás kérdése.
5/6 anonim válasza:
Lehet kapni lenyelést könnyítő zselét, állítólag ezzel könnyen lecsúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!