Az édes sárgabarackmag ugyanolyan hatékony b17 vitamin szempontból, mint a keserű?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 16:42
2/2 anonim válasza:
Nem ! A keserű ízt a ciánvegyület okozza, amelyet tartalmaz, és amely rákellenes hatású. Amelyik mag édes, szinte nem ér semmit ! De ehetsz akár almamagot is, ugyanúgy, ugyanazt a rákellenes ciánvegyületet tartalmazza, csak nem ugyanolyan mennyiségben. A különböző "mérgező" rémdumákra nem kell adni, ezt a hatóanyagot az egészséges sejtek képesek semlegesíteni, a rákos sejtek viszont egy enzimhiány miatt nem, ezért csak a rák pusztul bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!