Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell sárgaborsó főzelék...

Hogyan kell sárgaborsó főzeléket csinálni?

Figyelt kérdés

Igaz sok recept van fent különböző oldalakon de egyik se részletes, szájbarágós. Akinek pedig minimális tapasztalata annak picit értetlen lehet, mint pl nekem.

Mivel húzták a fogam pár napja így még egy picit fözeléken élnék.

Nos vettem fél kiló sárgaborsót. Mennyi vizet kell beleönteni, akkor kell e beletenni mikor már felforrt a viz, meddig kell főzni, mivel érdemes fűszerezni, stb. köszönöm szépen bárkinek is aki segit szájbarágósan elmondani.

2017. ápr. 24. 19:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit, hogy a Gyk. -e rovatának történetében Ő volt a mindenkori legjobb, legtapasztaltabb,legleg... stb. válaszadó, sokunknak privát, nagy tiszteletben tartott levelező barátja is.
2017. ápr. 29. 19:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az "e" rovatot az ételek-italok összefoglaló kategóriára értem.
2017. ápr. 29. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!