Hogyan készül a gyümölcsleves fagyasztott meggy és cseresznyéből?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 16:54
1/6 anonim válasza:
Szerintem abban különbözik a friss gyümölcsből készülttől, hogy forrásban levő vízbe kell tenni a gyömölcsöt. A többit ugyanúgy, mint a frissből.
2/6 anonim válasza:
Először is ki kell olvasztani. Aztán úgy, mint rendesen.
3/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell kiolvasztani, mért kéne? Gondolod, hogy a forró vízben nem olvad ki? Sőt, még csak forró vízbe se kell feltenni, olyanba teszed, amilyenbe akarod. Egyáltalán semmi különbség nincs a frisshez képest, felforralod a szokásos ízesítéssel (fahéj, szegfűszeg, citrom, cukor), behabarod, kész.
4/6 anonim válasza:
Én teljesen úgy csinálom,mintha friss gyümölcsből készíteném.Hideg vízbe teszem,ízesítem,és pudinggal (vanília,puncs) sürítem be.Nálunk nagy kedvenc.
5/6 anonim válasza:
Én is hideg vízben teszem oda mindegyiket+ fahéj, szegfűsze + cukor. A habarás: pudingpor + joghurt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!