Barna előgözölt rizsből miért nem lehet tejberizst csinálni?
Figyelt kérdés
Kemény marad2017. ápr. 21. 06:31
2/8 anonim válasza:
Főzd majdnem puhára vízben, utána tedd tejbe. Bár azt, hogy miért kellene barna rizsből főzni a tejbegrízt, nem igazán értem. Mondjuk nem is kell nekem mindent érteni!
3/8 anonim válasza:
Lehet csinálni de undorító, én próbáltam.
4/8 anonim válasza:
A hagyományos rizs már nem divat?
Hát nem azért, de a kényelem ennyit ér.
Falun még tudnak tejberizst főzni?
5/8 anonim válasza:
Hú, ezt egyszer (aztán ha ízlik, akkor többször is 🙂) kipróbálom.
6/8 anonim válasza:
Minden fajta rizsnél ugyanaz a megoldás: vízben kell "előfőzni", a tejbe már csak majdnem készen kerül. Így ízre is finomabb (kiválik a keményítő-tartalma, és nem a tejben marad benne), plusz sokkal jobban puhul a rizs.
7/8 anonim válasza:
Mert a valamit valamiért elv érvényesül. A barna rizsben több a rost, viszont kevesebb a keményítő. Szeretkezni is, meg szűznek maradni is nem lehet.
8/8 A kérdező kommentje:
Azért akartam ebből csinálni mert ilyen volt itthon. Engem a barna szin nem zavart volna, de hogy mért nem puhul azt nem tudtam.
2017. ápr. 23. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!