Tejberizst milyen rizsből érdemes főzni, melyikből a legfinomabb?
Figyelt kérdés
Gömbölyű-, vagy hosszúszemű, jázmin, vagy barnarízs? Természetesen a Magyarországon könnyen beszerezhetőkre gondolok.2014. nov. 9. 11:40
2/4 anonim válasza:
A gömbölyü nem csak a legjobb, hanem az a tejberizsnek való.
3/4 anonim válasza:
Kerekszeműből, az kifejezetten tejberizsnek, rizottónak való, mert úgy fő krémesre, hogy mégsem lesz pépes.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon egyhangúak a válaszok, köszönöm mindenkinek!
2014. nov. 9. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!