Lehet tejberizst gyorsan főzni?
Nem tudom, de hogy csinálod, de nekem hamar elkészül és még csak ülni sem kell mellette.
1 egység rizs, 2 egység víz, 1 egység tej, felforralod, utána lekapcsolod, lefeded és mehetsz a dolgodra.
20-30 perc múlva lehet fogyasztani.
Azért az edény minősége nem mindegy, amibe csinálod.
Csak akkor lehet lekapatás nélkül megcsinálni, ha valami jobb fajta vagy kifejezetten tejes dolgok főzésére használt lábosban készíted.
"Milyen az a tejes dolgok főzésére használt lábas? "
Veszel egy ÚJ lábast, amit CSAK tejes ételekhez használsz (tejforralás/melegités, tejberizs, tejbegriz, puddingfözés), és ezt SOHA NEM súrolod, hanem mindig csak nem dörzsölös szivaccsal mosogatod.
Ha igy használod, akkor nem igazán fordul elö, hogy leégne valami is.
Ha netán mégis leégett valami, akkor elöször öntesz bele vizet, elkezded melegiteni, ha már majdnem forr, akkor a leégett részt le lehet szivaccsal mosni. Ha egyszerre nem jön le, akkor újabb vizzel megismétled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!