Mivel lehet jól és gyorsan diót törni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 13:54
2/23 anonim válasza:
Szomszédokkal kalálkában!!!
Kalapács ,diótörő,hús klopfoló
3/23 anonim válasza:
Nyilván egy 30dkg körüli kalapáccsal lehet a leggyorsabban, és legjobban törni.
4/23 anonim válasza:
Kalapács, ennek hiányában cipő sarka, illetve földhöz b*szás. :D
6/23 anonim válasza:
Van egy szerszám, amit valami misztikus ok miatt "diótörőnek" neveznek.
(nem a Csajkovskijéra gondoltam)
7/23 anonim válasza:
Én féltéglával szoktam a betonon. De ha a laptopot rácsukod azzal is gyorsan megy. Csak ne Apple márkájúval. Azzal almamártást lehet jobban.
8/23 anonim válasza:
6-os jól tudja! Van egy kifejezetten diótörésre kifejlesztett szerszám, aminek használata során nem törik ripityára a dióbél.
9/23 A kérdező kommentje:
Nem egy féle eszköt van, hanem vagy 30 féle, nézegettem a neten, már vettünk vagy 4-et de mindegyik vacak vagy az elektromosok túl drágák. Az lenne a kérdés, hogy melyik az az eszköz, ami tényleg jó, pl ezt ismeri valaki?
2012. nov. 24. 14:43
10/23 anonim válasza:
Diótörőnk nekünk is van, de az csak arra jó, ha csemegézni akarunk pár szemet.ha egy sütire valót kell megtörni, a férjem befogja a egy fogóba, és kalapáccsal "agyoncsapja", vigyázva, hogy, azért ne pép legyen belőle :)persze alá tesz valamit, nem a konyhaasztalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!