Mivel lehet jól és gyorsan diót törni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 13:54
11/23 anonim válasza:
Vízpumpafogó! Beállítod a dió méretének megfelelően, hogy csak a héját roppantsa össze és lehet törni!
Ez az:
12/23 mustafa33 válasza:
tuti leggyorsabb az úthenger. Tömeges.
13/23 anonim válasza:
Én nagyméretű harapófogó két szára közé fogom be, és azzal roppantom meg a diót, óvatosan.
Üdv : Nagy Zsolt
14/23 anonim válasza:
Úgy jó csinálni, hogy az egyik elvégzi a törést, a másik meg kiszedegeti a diót. Ha még többen vannak, még jobb.
Hogy melyik a jó diótörő, az a dió fajtájától is függ.Van kicsi, vastag héjú dió, meg nagy, vékony héjú, azt puszta kézzel is meg lehet törni. Kalapáccsal nem nyúlsz mellé, az tuti. Nekem nagy gyakorlatom van, hidd el. Nekem egyébként bejött a fogó formájú, egyszerű fém diótörő, régi típusú. De az újak vacakok, van, ami elgörbül, eltörik, feltöri a kezedet.Elhiszem, hogy nem lehet jót kapni. Azért marad a kalapács.
15/23 vasálarcos válasza:
Csajkovszkij profi, nála érdeklődj
16/23 anonim válasza:
ha ezt komolyan fel kellett tenned ide akkor szerintem a fejeddel
17/23 anonim válasza:
Én késsel szoktam szétnyitni, nekem bejön és nem kell diómorzsákat szedegetnem. Sok szerencsét!
18/23 glaslo1 válasza:
Ezt a kérdést Csajkovszkij-nak címezd!
19/23 anonim válasza:
20/23 Balatontipp-GyÁ válasza:
Én is a vízpumpafogót ajánlom. Mivel állítható a mérete, bármilyen dióhoz jó. Az áttétele miatt nagyon kicsi erő kell a használatához, ami sok diónál nem utolsó szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!