Hogy lehet "nem gyorsan kiolvadós" otthoni fagyit készíteni?
Figyelt kérdés
Vettünk egy fagyigépet,ami önállóan hűti is a fagyit keverés közben,tehát nem kell előre lehűteni.Viszont hiába éri el a fagyiállagot,baromi gyorsan kiolvad.Még a felénél sem tartunk,de már lötty lesz belőle.Van erre valami trükk?#házi-fagyi
2012. jún. 27. 21:58
1/1 anonim válasza:
Duplafalú fagyigép kellene, amelyiket fagyasztóba kell tenni és utána lehet benne fagyit készíteni. Az hidegen tartja a kész fagylaltot.
Vagy a mostani fagyigép keverőtálját is behűtheted fagyóban, ha bírja.
És javaslom a hűtött tányérok alkalmazását is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!