Tepertős pogi diétásan?
Helyettesíteni nem tudod semmivel, mert akkor nem lesz jó.
Szerintem okosabb, ha egy-egy alkalommal csak 1-2 darabot eszel meg, és azt beszámítod a napi keretedbe. (A többit le tudod fagyasztni, és csak annyit olvasztani ki legközelebb, amennyit akkor meg akarsz enni.
Nekem spontán sikerült olyan tepertő ízű pogácsát készítenem, amiben semmi tepertő nem volt. Utólag láttam suk ilyen receptet a neten.
A sima zsíros pogácsa lisztjén változtattam úgy, hogy a 40 deka finom fehér liszt helyett 30 deka sima tönkölylisztet, és 10 dkg teljes kiőrlésű rozslisztet kevertem össze.
tudom, van finom tepertőd. Ezt csak azért írtam, mert ha ilyen hatása van a rozslisztnek, akkor talán a tepertőset sem rontja el. A keverék összetételén és az arányokon biztosan lehet változtatni. Hogy milyen íze lenne, ha csak teljes kiőrlésű lisztből állna, nem tudom.
Azt írod: "teljes kiőrlésű pékárut" szoktál enni.
Lehet kapni "teljes kiőrlésű" lisztet is, ill. a Liszt-Mix-ek között is van kifejezetten cukorbetegek részére készített lisztek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!