Szerintetek jó lenne így a pogácsa?
Figyelt kérdés
Tegnap oldalast sütöttem, és a kicsit hagymás zsírja még megvan. Ma viszont töpörtyűs pogit sütnék. Szerintetek nagyon elvetemült ötlet a sülthúszsírt beletenni a pogiba mondjuk a töpörtyűs krémet dúsítva vele?2015. ápr. 29. 11:11
1/2 anonim válasza:
Vaj helyett simán tennék bele, pláne így, hogy töpörtyűs. Csak arra vigyázz, hogy a vaj nem olyan zsíros, mint a zsír, mert a vajnak 80%-a zsír, a zsírnak meg 100%-a :D (A margarinnak talán 70%-a)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!