Dorci88 kérdése:
Pogácsatésztát kiszaggatva hajtogatva lehet hűteni és másnap megsütni?
Figyelt kérdés
Van egy szuper hajtogatós pogácsa receptem. Szerintetek ha én tepsibe bekészítem hajtogatva kiszaggatva este (élesztős tészta), és azt másnap reggel sütöm, akkor ugyanúgy megsül mintha frissen este sütném, vagy észre lehet venni majd rajta, hogy "tegnapi" gyúrás?2014. júl. 29. 09:26
1/5 anonim válasza:
van olyan, aminél kifejezetten ajánlják az egy éjszakányi hűtőben pihenést, de egyben, fóliába csomagolva. De az élesztős szerintem túl kel, pláne kiszaggatva. Az nem jó, állagra sem és esztétikailag sem.
2/5 anonim válasza:
Simán. En este szoktam be gyúrni, reggelre szépen megkel a hűtőben. Másnap reggel sutom -hideg sütőbe téve! - es tökéletes. Arra figyelj, hogy ha kiszaggatja teszed a hűtőbe, ahogy kel a teszta, osszeerhet.megyebkent en fagyasztani is szoktam, akkor mindenképp kiszaggatva.
3/5 anonim válasza:
Simán. Este megcsinálod, hűtőbe teszed, reggel hideg sütőbe kell betenni, és finom, friss pogit reggelizhetsz. Én gyakran csinálok így kelttésztát, nem szokott túlkelni.
4/5 anonim válasza:
Igen, es van amelyik receptnel kifejezetten kerik, hogy pihenjen hutoben egy ejszakan at, vagy tovabb.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így mostmár bátran nekilátok :)
2014. júl. 29. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!