Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan fokhagymázzam meg a...

Hogyan fokhagymázzam meg a pizzatészta szélét?

Figyelt kérdés

Éttermekben szoktam olyan pizzát enni, aminek a széle finom fokhagymás. Azt hogy csinálják?


Csak bedörzsölik fokhagymával?

Vagy összenyomják a fokhagymát és vízzel összekeverik, és azzal kenik meg sütés végén? Vagy ugyan ez olajjal?

Vagy esetleg sütés előtt kell ezt megtenni?


2017. febr. 25. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fokhagymás olaj.
2017. febr. 25. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet kapni fokhagymakrémet, száraz fokhagymagranulátumot (tartósító nélküliek)bármelyiket használhatod friss préselt fokhagyma helyett, kevés olajjal elkeverve. Csak egy opció... :)
2017. febr. 27. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Fokhagymás olajat készíthetsz magad is. Egy kisebb üvegbe raksz megtisztított fokhagymát, étolajat öntesz rá és pár nap múlva van fokhagymás olajad. A benne lévő fokhagyma ugyanúgy használható azután, mint a friss.
2017. febr. 27. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!