Hogyan fokhagymázzam meg a pizzatészta szélét?
Figyelt kérdés
Éttermekben szoktam olyan pizzát enni, aminek a széle finom fokhagymás. Azt hogy csinálják?
Csak bedörzsölik fokhagymával?
Vagy összenyomják a fokhagymát és vízzel összekeverik, és azzal kenik meg sütés végén? Vagy ugyan ez olajjal?
Vagy esetleg sütés előtt kell ezt megtenni?
2017. febr. 25. 20:48
2/3 anonim válasza:
Lehet kapni fokhagymakrémet, száraz fokhagymagranulátumot (tartósító nélküliek)bármelyiket használhatod friss préselt fokhagyma helyett, kevés olajjal elkeverve. Csak egy opció... :)
3/3 anonim válasza:
Fokhagymás olajat készíthetsz magad is. Egy kisebb üvegbe raksz megtisztított fokhagymát, étolajat öntesz rá és pár nap múlva van fokhagymás olajad. A benne lévő fokhagyma ugyanúgy használható azután, mint a friss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!