A pizzériákban hogyan sütik a pizzatésztát, hogy olyan jó állagú?
Figyelt kérdés
Amit itthon szoktam csinálni, teljesen más.2012. febr. 21. 21:27
2/10 A kérdező kommentje:
liszt, víz, élesztő, só, olívaolaj.
2012. febr. 21. 21:35
3/10 tetro válasza:
a pizzériákban 400-500 fokon sütik
4/10 anonim válasza:
Így van, nem a tésztában van a nagy trükk, az elég egyszerű, a lényeg a 400 fokos kőlapos kemence, míg te otthon rácson sütsz 220 fokon...
Teljesen máshogy sül a tészta így.
5/10 anonim válasza:
Ott pizza szakácsok vannak , meg tesznek ízfokozót is bele.
6/10 A kérdező kommentje:
Max 250 fokot tudok. Köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 21. 22:32
7/10 anonim válasza:
300-350 fok lenne az ideális, gyorsan (durván 6-7 perc) ropogósra sül így.
8/10 anonim válasza:
igen, a ,,titok,, abban van hogy ő KEmencében süti te meg sütőben. sajnos ez marad otthonra.
9/10 anonim válasza:
és viz helyet tejet tegyél bele sokkal finomabb még ha sütöben sütöd is
10/10 anonim válasza:
Én pizza-szakács vagyok már 6 éve. NEM teszünk bele ízfokozót és NEM 400-500 fokon sütjük. Az ideális hőfok 300-350 fok, de ennél kevesebben is jól megsül. Inkább a tészta recepttel lehet gond, vagy hogy nem keleszted meg eléggé a tésztát. Nálunk minimum egy délelőtt hűtőben van, de az sem baj, ha másnap használod fel. Így sokkal szebben megkel és finomabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!