Mit csináljak, hogy ne száradjon ki a pizzatészta?
Figyelt kérdés
Csináltam úgy is, hogy elősütöttem a tésztát, majd feltéttel sütöttem kb 10-15 percig, és úgy is, hogy nem sütöttem elő, de akkor hosszabb ideig bent hagytam. Mind a kétféle kiszáradt, nem vészes, de azért elég kemény lett. Nem merem rövidebb ideig sütni, nehogy nyers maradjon a tészta.2012. ápr. 1. 00:38
1/5 anonim válasza:
Melyik recept alapján? mert kering vagy 50féle a neten.
Kis olívaolaj segíthet a tésztáján, de csak mértékkel!
2/5 anonim válasza:
olaj a tésztábaésnem kellazt elősütni,csak legyen a sütő olyan forró amilyet csak bírsz csinálni
3/5 anonim válasza:
Hogy érted, hogy kiszárad? A vékony tészta nagyon ropogós és olyan 3-5 mm vastag. A vastag tészta a puha.
4/5 A kérdező kommentje:
a legvastagabb részen 1 cm-es volt a tészta, sima kelt tészta. Tényleg olyan lett, mintha csak azért száradt volna ki, mert sokáig volt a sütőben. Ti mennyi ideig sütitek?
2012. ápr. 2. 21:41
5/5 anonim válasza:
Értem. Én kb 10 percig szoktam sütni max hőmérsékleten (a gázsütőm 300 fokot tud), de mindig figyelem. Ha pirul a széle, azonnal kiveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!