Van ötleted a pizzatészta helyett mit csináljak?
15 perc alatt össze lehet dobni a pizzatésztát
víz, liszt és élesztő kell hozzá, melyik nincs?
vágj vékonyra krumplit, tedd a tepsi aljára, szórd meg a pizzára szánt feltéttel és öntsd le sűrű palacsintatésztával. ez a tepsis krumpli. ha megfőzöd a kumplit, úgy is finom.
a reszelt sajtot a a sülés végén szórd rá.
Köszönöm az ötleteket.
A pizzából az élesztő nincs.
A két ötlet, mindkettő tetszik, csak az a baj, hogy krumplim sincs itthon:( Mindkettőből az hiányzik:(
Tehát akkor marad amit elkébzeltem. Túl rosz nem lehet, hiszen az utolsó válaszban is az van leírva, csak most nem lesz benne krumpli:(
persze, úgy is lesz belőle valami, de, ha van egy kis sütőporod azt tegyél bele. legyen laza az a tészta.
és jól kend ki a tepsit zsiradékkal.
üdv.
Az utolsó választ nagyon nem volt jó olvasni, ugyanis már a sütőben van:(
Majd kiderül milyen lesz az eredmény. Majd leírom:)
Ja, így a sütőpor is lemaradt.:(
Egész jó lett.
Tojást többet raktam bele mintha palacsintát készítenék, kicsit be is ízesítettem, felét a tepsi aljába öntöttem, rá a feltétnek szánt cuccokat, rá pedig a tészta másik fele.
A férjem azt mondta, ilyet máskor is csinálhatok, csak még jobban ízesítsem a tésztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!