Van ötleted a pizzatészta helyett mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nemrég nagyobb pizzatészta adagot gyúrtam be, egy részét lefagyasztottam. Így szoktam. Viszont most kiolvadás után nagyon rossz állagú a tészta. Felhasználhatatlan. Pedig a tepsi már elő van készítve, a feltétek is. Új tésztát nem tudok begyúrni, nincs minden hozzávaló. Milyen lenne ha egy sós, sűrű palacsintatésztát öntenék a tepsibe és abba szórnám a feltétnek szánt dolgokat? Szerinted finom lenne? Vagy van valami ötleted?2011. júl. 22. 18:46
11/13 anonim válasza:
hellóka!örülök, hogy sikerült összehozni, és még ízlett is
a párodnak.egy konyhában minden lehetséges. anyag nem vész el, csak átalakul:))
pusz
12/13 anonim válasza:
Ha nincs élesztőd,máskor csináld sütőporral.Van élesztő nélküli pizzatészta is.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam már az élesztő nélküli pizzatésztát is. Nem volt rosz, csak kicsit keményke, nem igazán volt rá mondható, hogy lágy:) Viszont ez most eszembe sem jutott:(
De köszi a tippet.
Utolsó előtti, a férjem kezd "megnyugodni", mellettem tuti nem fog éhen halni, kezdi belátni. Újítottam már jó néhány dolgot, és mind bejövős volt neki.:) A konyhában a dolgok valóban nem tünnek el, csak átalakulnak. Méghozzá szerencsére nagyon kevés kivétellel ehető étellé:)
2011. júl. 25. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!