Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Saját termesztésű, száraz,...

Saját termesztésű, száraz, pattogatni való kukoricát hogyan kell pattogtatni?

Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 17:25
1 2
 11/11 gungasam ***** válasza:
Lehetőleg vékonyfalú edénybe kell rakni, amelyik vagy másfél két literes legalább. A tetejét le kell alufóliával zárni, gyűrni a perem alá. Ezután erős gázláng felett az edény kisé oldalirányban rázogatni , mint egy szitálásnál. Én pattogtattam vékony falú 3 literes (lemez) kondérban. Vaj vagy olaj azért jó bele mert a kipattogást segíti a szemek bevonódása. Na és a só..
szept. 9. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!