Saját termesztésű, száraz, pattogatni való kukoricát hogyan kell pattogtatni?
Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 17:25
11/11 gungasam válasza:
Lehetőleg vékonyfalú edénybe kell rakni, amelyik vagy másfél két literes legalább. A tetejét le kell alufóliával zárni, gyűrni a perem alá. Ezután erős gázláng felett az edény kisé oldalirányban rázogatni , mint egy szitálásnál. Én pattogtattam vékony falú 3 literes (lemez) kondérban. Vaj vagy olaj azért jó bele mert a kipattogást segíti a szemek bevonódása. Na és a só..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!