Mivel szoktátok ízesíteni a májkrémes kenyeret?
Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 02:56
1/15 anonim válasza:
Néha vajjal megkenem a kenyeret, és azután újra májkrémmel.
Azonban ezen felül nem ízesítem, csak mellé szoktam enni dolgokat.
Paradicsom, paprika, újhagyma, esetleg sajt.
2/15 anonim válasza:
Ahogy az első mondja.
Fokhagyma, snidling, fokhagymakrém, paprikakrém esetleg.
3/15 anonim válasza:
Én nem a májkrémes kenyeret ízesítem, hanem magát a májkrémet.
Kizárólag jó minőségű füstölt májast veszek (hentestől, olyan, mint a házi).
Ehhez adok vajat, mustárt, borsot, majoránnát, apróra vágott lilahagymát, jó habosra kikeverem.
4/15 Salx Narval válasza:
Sajttal, amit rá is pirítok igaz, hogy így már inkább melegszendvics.:D
5/15 anonim válasza:
komoly gondjaitok vanak az izerzekelessel, ha a majkremet meg izesiteni akarjatok...
6/15 anonim válasza:
Én a saját magam által készített csirkemájkrémet ízesítem kellően, és azt már csak puha, de inkább pirított kenyérrel eszem.Paprika, paradicsom, uborka persze jöhet mellé.
7/15 anonim válasza:
Semmivel. A finom májkrém tökéletes úgy, ahogy van. És nekem nem is passzol hozzá semmi más.
8/15 anonim válasza:
Én is simán eszem. Egyébként hajnali háromkor ez a legfontosabb dolgod?
9/15 anonim válasza:
Semmivel.
Teszek alá jó sok vajat, a tetejére savanyú ubit, és egy pohár hideg tejjel fogyasztom - nem, nem kapok cifrafosást tőle :D
10/15 anonim válasza:
Házi májkrémet szoktam készíteni.. Áfonyát ,boroka bogyót, konyakot , szoktam bele tenni ízesíteni. Friss kenyérrel esszük és karammelizált hagymával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!