Hogyan szoktátok ízesíteni az instant kávét?
Segítséget kérek!!!:) Én nem szoktam soha kávézni, de a barátnőm imádja az instant kávékat és arra szeretnélek titeket megkérni, hogy légyszíves írjátok le, hogy hogyan szoktátok ízesíteni az x mennyiségű kávét x fajtából
(pl.: nescafé gold, 250 ml víz, 2 teáskanál púpos instant kávé, 1 teáskanál cukor + 50 ml tej) légyszí így írjátok le!!!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!! :D
Én nem vizet öntök a kávéra, hanem tejet, a cukor már benne van az instantban, én olyat vettem.
Most már rászoktam a főzött kávéra. Azt két cukorral és sok-sok tejjel iszom.
De ha ennyire érdekel, akkor kérdezd meg tőle, hogy hogyan szereti.
Az igazi instant kávé nekem nagyon erős, úgy szoktam, hogy egy púpos teáskanál kapucsínóporhoz keverek egy csapott kávéskanál instant kávét, és két kávéskanál cukrot felöntöm két ujjnyi forró vízzel, elkeverem, hogy jól feloldódjon, aztán tejjel felöntöm, hogy tele legyen egy normál bögre. Ilyen melegben hidegen iszom, télen vagy több vizet használok, vag utánamikrózom, hogy meleg legyen.
Ha kifejezetten ízesítenéd, akor vannak ízesített kapucsínóporok, ha barna cukrot használsz, abból több kell hozzá (ez így szerintem se nem túl édes, se nem túl keserű, de persze ízlések és pofonok). Tetejére díszítésnek tejszínhab, kakaópor vagy akár csoki/karamell öntet is illik hozzá.
Végül sikerült meglepned valami finommal?
cappuccino por összetétel:
cukor, glükóz szirup, hidrogénezett növényi zsír, instant kávé (min. 5%), tejfehérje, zsírszegény kakaópor, sovány tejpor, konyhasó, csomósodást gátló anyag (trikalcium-foszfát)
nyami és cupp-cupp, finom, csak ilyet kérek! főleg a hidrogénezett növényi zsír és a trikalcium-foszfát az, ami feledhetetlenné teszi az élményt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!