Milyen ételeket lehetne vinni Olaszországba hat napra?
Fasirt
zsirban lesütött húsok
sonka
májkrémek
Utolso, ezen jot nevettem, nekem is ez jutott eszembe.:)))))))
Ugye
1. nem tudjuk miért megy Olaszországba. Lehet, hogy nem nyaralni, hanem valami más miatt és nem akar sem étterembe menni, sem vásárolgatni.
2. itt Olaszországban drágábbak az élelmiszerek, főleg, ha magyar forintról váltott euróban akar valaki vásárolni.
3. az ÁFA nem 4% (kivétel tej és kenyér), hanem 22%. De ez mindegy is.
Én is csak olyan dolgot hoznék, ami nem romlandó, és szinte azonnal ehető.
Köszönöm a válaszokat. Osztálykirándulásra megyek és azt mondták minél több ételt vigyünk, mert ahogy az utolsó válaszoló is mondta, kint drágább az élelmiszer.
Mindenképp gyorsan elkészíthető ételre gondoltam, mert általában este tíz körül fogunk visszaérni a szállásra.
Hát, lehet, hogy igazad van és nem drágább...
Ma vettem 6 tojást, fél kiló száraztésztát, 10 deka reszelt juhsajtot, 2 almát és 10 deka szalonnát, 10 deka kommersz ementáli sajtot.
Teszem hozzá, ezek közül egyik sem különleges termék, csak amolyan hétköznapi ennivaló. (Nem mentem be egyetlen szakboltba se, se gyümölcsöshöz, se henteshez. Ott drágább)
Mindezért fizettem egy normál Sparban 12,02 eurót. Mai közép árfolyammal (!!!) számítva 3695 Ft. Szerintem sok. Még itteni fizetéssel is.
Magyarországon ez mennyibe kerül? (tudom, hogy ott is horror árak vannak,főleg magyar pénztárcához.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!