Mit csináljak belőle? Van itthon 1kg pangasiusi halfilé! Férjem azt mondja csináljam meg holnap estére, de valami olyat ami nem tocsog az olajban! Milyen köretet csináljak hozzá?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 19:56
1/12 anonim válasza:
rántott hal - sütheted akár sütőpapíron a sütőben is, vagy nagyon forró, bő olajban és papírtörlővel leitatod
2/12 anonim válasza:
vagy párolóban megpárolhatod....ja köret krumplipüré és párolt zöldség
3/12 anonim válasza:
Körete: 1 cukkini félkarikákra, 1 kis padlizsán kb. ugyanakkora szeletekre, 1 nagy vöröshagyma vékony cikkekre vágva, olívaolajon, 1 gerezd fokhagymával roppanósra lepirítva. Fűszere só és bors. Ezt a zöldségkeveréket összerázom 4-5 evőkanál jázminrizzsel, és esetleg még egy evőkanál lenmagot is keverek hozzá.
4/12 anonim válasza:
Esetleg paprikás lisztben hirtelen, bő forró olajban sütöd ki. Minél forróbb az olaj, annál hamarabb sül meg, ezáltal nem szív magába annyi olajat.
5/12 anonim válasza:
Továbbá -a 20:09-es vagyok- vékonyan megkensz olajjal egy akkora alufóliát, amibe bale tudod csomagolni a filédarabokat, eztán jól becsomagolod, és a sütőben megsütöd. Előtte azért sózd meg kissé, esetleg ízlés szerint más fűszerek. Én pontyszeletet sütöttem így, nagyon finom lett. (Bár ezzel a módszerrel inkább párolódik, de isteni).
6/12 anonim válasza:
Esetleg paprikásnak, túrós csuszával, nálunk nagy kedvenc.
7/12 anonim válasza:
Befűszerezed sülthal fűszerrel és nagyon kevés olajon, teflonban 8-9 percig sütöd. Próbáld meg egyszerűen főtt tészta körettel (aprószemű a legjobb), kicsit furcsán hangzik, de nagyon finom.
8/12 anonim válasza:
Egy éjszaára beáztatod zúzott foghagyma+ tej keverékébe, majd beleforgatod pirospaprikáslisztbe, és kevés, de forró olajon mindkét felét pirosra sütöd...zöldségköret, vagy friss saláta illik hozzá
9/12 anonim válasza:
Én nem szeretem a halat, de ezt a fajtát még én is meg eszem! Úgy csinálom, hogy halfűszerrel bekenem, majd serpenyőben vajat olvasztok és abban megpárolom és picit piritom a halat, ja és pici fehér bort öntök bele, nagyon picit! Friss vegyes zöldség salátával én is szeretem és a húsevő párom is:) Csinálhatod úgy is a halat, hogy szintén halfűszer meg minden, csak fehér bor helyet egy pici citromlével locsolod meg!! Fincsi:) és ekkor a salátát is picit meglocsolhatod - olivaolaj az alap- citromlével!!
10/12 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy egy tepsibe teszek alufóliát, a halat megsózom, leszórom petrezselyemzölddel, csavarok rá egy fél citromot és betolom a sütőbe, húsz perc és kész is, és isteni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!