Hogyan lehet mikró nélkül ételeket melegíteni? Milyen trükkök vannak?
Olyan ételekre gondolok amelyeknek kényesebb a melegítése mert pl. lesül, leragad.
Bedöglött a mikró és amúgy is hallottam, hogy nem a legjobb mikrózni, így szerintem nem is veszünk másikat.
Szóval hagyományos melegítést fogom választani de nem mindent egyszerű így melegíteni :)
Levest, főzeléket egyértelműen könnyű de pl. párolt csirkemell már neccesebb mert száraz vagy pl. barna rizs mert leragad.
Bármilyen tippet szívesen várok! :)
Gőz felett, fedő alatt. Ha van pároló edényed, könnyen megoldhatod.
A mikrós elméleted pedig nagyon sántít, de szerintem téged úgy sem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről.
Csak sajnos ez nem elmélet....
Próbáljátok ki, úgy 500 forintba kerül ez a "teszt"
Meg sem lepődök már ezen, hogy ilyen emberek vannak :D
"húúú nézd, ő nem akar mikrót használni, ez sem normális"
szóval csak az a normális aki beáll a birkasorba és azt csinálja amit az emberek 99%-a...
nekem még okostelefonom sincs, sőt TV-m sincs
és most már nem lesz mikróm sem :)
sőt, ha multimilliomos lennék kiköltöznék valahova a hegyekbe európába vagy canadába és nomád életet élnék
de nagyon elkanyarodtunk a kérdéstől, mert nem érdekel ki szerint káros-e vagy nem a mikró, engem az érdekelt, hogyan lehet ételt melegíteni könnyedén, de majd kitapasztalom saját magam idővel :)
Aki segített annak köszönöm.
"engem az érdekelt, hogyan lehet ételt melegíteni könnyedén"
Mikróval.
De te majd ugye megoldod a hegyek között két követ összepattintva.
17: Nem az a baj, hogy nem akarsz mikrót használni, hanem hogy nem akarod elfogadni, hogy máshogy nem tudod olyan gyorsan megmelegíteni, olyan kevés energiával.
Hiába írunk neked bármit, nem jó. Sokáig tart, sok energiát fogyaszt, stb.
Hát ez van, ha nem akarsz mikrózni, akkor több macera. Nem kell mikrózni, csak akkor ne panaszkodj, hogy így tovább tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!