Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet mikró nélkül...

Hogyan lehet mikró nélkül ételt melegíteni normálisan?

Figyelt kérdés
Villanytűzhely van csak, pl egy rizses húst hogy melegítsek? Simán edényben leég. Ha kis olajat teszek alá olajos íze lesz. Sehogy nem akar jó lenni. Hogy csináljam?
2015. szept. 9. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt a problémám mikor egyszer tönkrement a mikrónk...viszont most kipattant egy ötlet a fejemből: esetleg vízgőz felett vagy sütőbe tedd be a legalacsonyabb fokozaton!
2015. szept. 9. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocsi lehet hülyeség ez csak egy hirtelen ötlet volt ami csak úgy jött :D
2015. szept. 9. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
Esetleg szomszédot meg lehet kérni, ha csak átmenetileg nincs mikró. De a vízgőzös megoldás jutott nekem is eszembe. A sütő is jó, de ott száradni is fog.
2015. szept. 9. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Vizet kell alatenni😃

Regen nem volt mikro, megis megoldottak...

2015. szept. 9. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Régen is szépen boldogultunk mikro nélkül.

2 megoldás is van.


1. Ha van rá lehetőség akkor egy kis víz alá, és folyamatosan kevergetni, hogy ne égjen oda.

2. Nem teszel alá vizet de olyan lábas/fazék vagy bármiben melegíted amit szintén folyamatos kevergetés miatt nem ég le.

2015. szept. 9. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, szóval nekem hirtelen ez ugrott be:

Nagyobb lábasban vizet melegítenék és a kaját egy kisebb lábasban beletenném, hogy a forró víz melegítse át :D

2015. szept. 9. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A férjem gyűlöli a mikrózott ételt. Én is a két megoldást használom, vagy pici vízzel a gázon platnin , sűrűn kevergetve, vagy nagyobb lábasban forralok vizet, és afölött melegítek pl tésztás, rizses ételeket.
2015. szept. 9. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor beköltöztünk az első lakásunkba, nem volt mikrónk. Nem estem kétségbe, mert úgy voltam vele, hogy nagyon sokáig megoldották valahogy ezt az emberek. Az ilyen dolgokat, mint az általad említett, úgy szoktam, hogy egy nagyon kevés vizet öntöttem alá, és azzal forgattam át, míg melegedett. A víz kipárolog belőle, nem kell aggódni, viszont nem ég így le.
2015. szept. 9. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kerámia serpenyőben simán melegítek mindent, rizses hústól kezdve a tésztákig, nem kell alá semmi, gyorsan meleg lesz és nem ég oda.
2015. szept. 10. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim válasza:
Nekunk a Jo oreg NDK aluminium melegszendvics suto valt be. Folyekony dolgokra ott a labas es a tuzhely, de pl. Rantott hust, krumplit, tesztakat beteszem a futoszalas aludobozba, es 5-7 perc alatt meg friss ropogos is lesz utana a sultkrumpli/hus :) egy hibaja van, zabalja az energiat. Bar nem tudom, ez a gazdasagosabb vagy a legkevereses suto beinditasa egy kis tal etel felmelegitese miatt...
2019. febr. 13. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!