Csontot (csirkeszárny, csirkenyak) mivel darabolnátok fel?
Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 15:34
1/3 anonim válasza:
Húsvágó bárd, vagy konyhai kisbalta.
2/3 anonim válasza:
A csirkeszárnyat éles késsel az izületeknél könnyen el lehet vágni. A csirkenyakat bárddal vagy egy erős nagy késsel.
3/3 Szeder Katalin válasza:
Ha nem kell nyersen felvágni, akkor főve darabold. Éles késsel az ízületeknél,a két csontvéget összekötő porcogót vagy inakat kell csak szétmetélni. Ha nyersen, akkor tényleg szükség lehet éles bárdra, fafűrészre vagy, ha van, csontfűrészre. Először keresd meg a két csont csatlakozásának pontos helyét, aztán éppen ott fogj hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!