Működhet így a Kentucky csirkeszárny?
Sziasztok! Kezdő vagyok még, de nem hagyományos panírra gondoltam, hanem a következőre:
csinálok egy olajos-fűszeres pácot, amibe a csirkeszárnyakat 1 napig állni hagyom. Török fel corn flakes-t majd a pácból egyből ebbe forgatom bele a szárnyakat és olajban kisütöm. Működhet, vagy mindenképp a liszt-tojás-cornflakes módszer a jó?
Biztos, hogy az utóbbit választanám!
Még olajos pác nélkül is leázik róla a kukoricapehely, csak úgy minden nélkül. Szóval mindenképpen olyan anyagba kell beleforgatni, ami hő hatására nem leázik, hanem megköt.
Ez meg legegyszerűbben tojással oldható meg.
Ahhoz meg hogy a tojást némileg magához tapassza kell egy kis liszt.
Úgyhogy ha nem akarsz natúr csirkeszárnyat enni, amire az olajból szűrővel kiszedett corn flakest szórsz, akkor liszt-tojás-ozol.
Nem jó ötlet . Az olajos pác felolvad a sütőolajban és ledob magéról minden darabos cuccot.
Ahogy írták, liszt-tojás, majd után az összetört kukoricapehely, vagy bármi más prézli helyett.Fűszereket a tojásba érdemes tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!