Csirkét milyen sörrel kell sütni?
Figyelt kérdés
Találtam egy receptet, mely csak annyit ír, 2 deci világos sör... jó, de milyen? Próbálta már valaki? (nem iszom sört, így nem ismerem a különbségeiket)2016. nov. 10. 15:45
1/7 anonim válasza:
Erre a célra bármilyen világos sör megteszi. A lényeg a sör természetes cukortartalmának karamellizálódása ennél az elkészítési módnál, illetve kissé puhítja a húst is.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
(és köszönöm... hogy ilyen gyorsan válaszoltál)
2016. nov. 10. 15:52
3/7 anonim válasza:
Tökmindegy. Én sütöttem már barna sörrel is, piszok jó lett.:-)
4/7 anonim válasza:
Szívesen :)
És az utolsóval is egyet kell értsek: érdemes lehet majd barna sörrel is kísérletezni, mert mélyebbek az ízek, a cukortartalom stb. Az egy másik, de ízletes ízhatás.
5/7 anonim válasza:
Nem, bármilyen világos sör nem jó, például Erdingerrel meg Delirium Tremens-szel nem biztos, hogy jó íze lesz... persze hozzá már ihatod őket! ;) Egyébként azt szokták mondani, hogy világos és barna lagerrel kell sütni, de még sose próbáltam, én inkább az ódivatú módon juttatom a folyékony kenyeret a szervezetembe. :)
6/7 anonim válasza:
Van az a kényes csirke ami csak a felsőerjesztésűt kedveli :D. Amúgy egy közepes minőségű világos sör, ahogy írták tökéletes.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek.
2016. nov. 11. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!