Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell olaj a tészta...

Miért kell olaj a tészta főzővizébe?

Figyelt kérdés
Feljön a víz tetejére, míg a tészta lent kucorog az edény alján. Semmit nem érintkeznek egymással, akkor mi haszna?
2016. nov. 8. 20:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azért szokták, hogy ne tapadjon össze a tészta a vízben (majd utána sem, mikor kiöntöd). Én durumtésztát főzök mindig, az tojás nélkül készül, így soha nem tapad össze. Egyébként a tészta nem kucorog az edény alján, amikor fő. Az maximum akkor történik, ha forrás előtt teszed a vízbe.
2016. nov. 13. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!