Mi van akkor ha tojás sárgáját megsütjük serpenyőbe?
Figyelt kérdés
Tojás sárgáját összekeverni fel verni cukorral, majd azt mintha tükörtojás vagy palacsinta lenne ráöntenénk forró serpenyőre, majd ha megsült az alja átforditjuk. Vajon mi sülne ki belőle, milyen lenne?2016. nov. 1. 21:48
1/11 anonim válasza:
hát cukorral olyan lenne, mint a cukrot tükörtojás sárgája, basszus... szar.
2/11 anonim válasza:
Mivel a sárgáját sok cukorral szokták kikeverni, a cukor azonnal ráégne a serpenyőre, karamellizálódna, és megfordítani biztosan nem tudnád. Kiönteni is csak akkor, ha még forrón öntenéd ki.
3/11 A kérdező kommentje:
Na és ha olajat vagy margarint használok a serpenyő aljába?
2016. nov. 1. 22:07
4/11 anonim válasza:
A cukor akkor is megolvad a hőtől.
5/11 A kérdező kommentje:
Palacsinta tésztájába is van cukor
2016. nov. 1. 22:16
7/11 anonim válasza:
Kérdező!
Az miért van, hogy te nem érzed a -ba -be -ban -ben közti különbséget?
8/11 anonim válasza:
Érik a Michelin-csillag... cukros sült tojássárgája, nyami. Aztán a fehérjét sózd meg és azt is süsd ki. Istenadta érzéked van a sütés-főzéshez.
9/11 anonim válasza:
Próbáld ki szerintem is, ha már nem hiszel senkinek
10/11 Noblesse Oblige válasza:
Csak az amerikai palacsinta tésztában van cukor, az európai változathoz a tésztába nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!