Ilona Modla kérdése:
Azt olvastam valahol, hogy a húsleves másnap a legfínomabb, akkorra érnek össze az ízek. Mi igaz ebből?
Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 22:05
2/11 anonim válasza:
Lehet benne valami, de csak akkor, ha még nincs tészta benne.
3/11 anonim válasza:
Én is frissen szeretem legjobban, de megeszem a másnaposat is ! Olyat is hallottam, hogy fagyasztás után szeretik legjobban.
6/11 anonim válasza:
Tényleg másnap sokkal jobb, nálunk mindig egy nappal elöre megfözzük.
7/11 anonim válasza:
Mi kulon rakjuk a levet,ami szerintem is finomabb másnap..ami viszont csak frisseb jo belole az a főtt hús,az csak akkor forrón,mikor megfő
8/11 anonim válasza:
A legokosabb, ha kipróbálod (legalább is egy részével), mert ahogy látod, elég eltéröek a vélemények.
9/11 anonim válasza:
Egy jó sokáig lassan főzött húsleves frissen is finom, de másnap sincs semmi baja, ugyanolyan élvezetes. Az való igaz, hogy tésztát nem lehet belefőzni, csak külön tálalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!