Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan marad belül szaftos a...

Hogyan marad belül szaftos a fasirt golyó sütés után, úgy -hogy másnap se legyen beton kemény?

Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 09:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szokott kemény lenni ha sok benne a tojás és kevés a kenyér.
2016. júl. 13. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi alapból nem teszünk bele tojást. Habkönnyű az egész, még 3 nap után is puha, szaftos, és mennyei.
2016. júl. 13. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Én egy nyers közepes krumplit reszelek bele, mindig laza és könnyű lesz.2 nap múlva is, ha marad belőle :)
2016. júl. 13. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!