Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A népi hagyományok szerint,...

A népi hagyományok szerint, akkor érdemes a sütőtököt levenni, ha megcsípi a dér, és a keményítő cukorrá alakul, ettől lesz jó íze. Mi van akkor, ha én leveszek egyet, beteszem a fagyasztóba egy estére, majd másnap megsütöm. Ugyan olyan jó lesz?

Figyelt kérdés

2015. szept. 12. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz jó. A megcsípte a dér nem azonos azzal, hogy teljes egészében átfagy. Ezen kívül, a megfelelő enzimes folyamatoknak is időre van szükségük ahhoz, hogy a keményítőt hidrolizálják cukrokra. Ha azonban kidolgozod a pontos technológiát, a fagyasztott élelmiszereket előállító üzemek megveszik a licencet.
2015. szept. 12. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A fagyasztott tök sütésre alkalmatlan, egy vizes lötye lesz belőle, ráadásul, mivel éretlen az íze is pocsék lesz.
2015. szept. 14. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt a kékes-zöldes színű kerekes sütőtököt kell megcsípni a dérnek. Amit most többnyire kapni, a sárgahéjú hosszúkásat nem. Lehet már a boltban vettek egyikét sem, már olyan módósításokon ment keresztül. Mikor gyerek voltam mi termesztettük a kékeshéjút, akkor még azt meg kellett, hogy csípje.
2015. szept. 17. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!