Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » élelmiszer keményítő helyett...

élelmiszer keményítő helyett mit lehet az almáspite töltelékébe rakni?

Figyelt kérdés
nincs itthon keményítőm és holnap ugye zárva vannak a boltok... nagy baj ha kihagyom a receptből? nagyon folyós lesz a pite?
2015. máj. 2. 23:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Alma????
2015. máj. 2. 23:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:

zsemlemorzsát


nem én találtam ki, ezt szokták adni pitetöltelékhez

2015. máj. 3. 00:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de most hallom először, hogy keményítőt raknak bele.

Kis zsemlemorzsa, darált keksz, de inkább dió.

2015. máj. 3. 00:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
Az almának ki szoktam csavarni a levét, a tészta alját dióval vagy zsemlemorzsával szoktam megszórni és az alma tetejére is szórok egy kicsit,igy nem ázik át a tészta.A tészta tetejét villával megszurkálom.Keményitõrõl még én sem hallottam.
2015. máj. 3. 00:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
Életemben nem használtam keményítőt semmibe... A kicsavarás és a dió jól működik, ráadásul a dió roppantul ízlik.
2015. máj. 3. 01:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat!

igen, ez egy "masfajta" almas pite mert itt az almat meg kell parolni mielott a pite toltelekekent megsutjuk!

2015. máj. 3. 06:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Búzadara!

A legjobb nedv szívó. Csak túlzásba ne vidd.

2015. máj. 3. 07:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
én is párolom előbb az almát, de sosem használtam keményítőt. Kicsit leszűröm párolás utàn, alá morzsát szórok. Sosem ázott el.
2015. máj. 3. 07:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
46%
Keményítö helyett lehet kevés lisztet, grízt, puddingport használni.
2015. máj. 3. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is mindig megpárolom az almát, lefőzöm a levét, de még soha nem raktam bele keményítőt, teljesen jó anélkül, esetleg a tésztára szórok egy kis házi zsemlemorzsát, vagy tört diót az alma alá, de azt sem mindig.
2015. máj. 3. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!