Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit lehet használni, hogy ne...

Mit lehet használni, hogy ne emelkedjen fel sütés közben a süti?

Figyelt kérdés
Olvastam fejtett babról és sütő gyöngyről.De egyik sincs itthon,valami más ötlet?Amúgy sütő gyöngyöt hol lehet kapni?
2016. szept. 29. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
27%

ne tegyél bele élesztőt/sütőport/szódabikarbónát/szalakálit.

bár nem értem miért gond hogy feljön.

2016. szept. 29. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

1: Mert van, aminél nem kell feljönni, meg kell tartania a formáját, pl. lepények, piték, mert oda majd jön még bele a töltelék.


Bab mellett lehet még használni lencsét is. Sütőgyöngyöt még nem láttam.

2016. szept. 29. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Én a múltkor sárgaborsót tettem rá.

Valahol láttam egyszer egy műsorban,hogy nem volt bab kéznél és rizzsel helyettesítették.

2016. szept. 29. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocs, én ezekről most hallok először. Hogyan csináljátok, közvetlenül a tésztára/sütire szórjátok rá?
2016. szept. 29. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
kell rá sütőpapír és a papírra a "nehezék"
2016. szept. 29. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem teszek rá sem mit. Sütés előtt megszurkálom a tepsiben a tésztát és nem emelkedik fel soha.
2016. szept. 29. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
2016. szept. 29. 17:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!