Mit lehet használni, hogy ne emelkedjen fel sütés közben a süti?
Figyelt kérdés
Olvastam fejtett babról és sütő gyöngyről.De egyik sincs itthon,valami más ötlet?Amúgy sütő gyöngyöt hol lehet kapni?2016. szept. 29. 15:24
1/7 anonim válasza:
ne tegyél bele élesztőt/sütőport/szódabikarbónát/szalakálit.
bár nem értem miért gond hogy feljön.
2/7 anonim válasza:
1: Mert van, aminél nem kell feljönni, meg kell tartania a formáját, pl. lepények, piték, mert oda majd jön még bele a töltelék.
Bab mellett lehet még használni lencsét is. Sütőgyöngyöt még nem láttam.
3/7 anonim válasza:
Én a múltkor sárgaborsót tettem rá.
Valahol láttam egyszer egy műsorban,hogy nem volt bab kéznél és rizzsel helyettesítették.
4/7 anonim válasza:
Bocs, én ezekről most hallok először. Hogyan csináljátok, közvetlenül a tésztára/sütire szórjátok rá?
5/7 anonim válasza:
kell rá sütőpapír és a papírra a "nehezék"
6/7 anonim válasza:
Soha nem teszek rá sem mit. Sütés előtt megszurkálom a tepsiben a tésztát és nem emelkedik fel soha.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
2016. szept. 29. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!