Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell megpucolni a gombat?

Hogy kell megpucolni a gombat?

Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A csiperkére gondolsz?szépen a szélénél elkezded a felső "héjját"lehúzogatni.Megmosod és kész.a laskagombát nem kell pucolni.
2008. szept. 30. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában olvastam, hogy a csiperkét sem kell megpucolni, csak alaposan megmosni, mert az aromaanyagok éppen a héjában vannak.
2008. szept. 30. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem pucoljuk, csk mossuk!
2008. szept. 30. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a tönkjéből vágok le kb 1 cm-t. Persze előtte jó alaposan megmosom.
2008. szept. 30. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
En meg szoktam pucolni, mert a heja olyan ragos, vagy gumis, vagy nem tudom. Nekem jobban bejon levesben is, ha a csiperke meg van pucolva, plusz en mindig friss gombat hasznalok, nem konzerveset. Viszont azt hiszem a munkahelyi kajaldaban nem pucoljak meg, mikor vajban egy kis soval megsutik/paroljak a tukortojashoz.
2008. szept. 30. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. A gombákat nem kell pucolni, csak körömkefével folyó víz alatt megdörgölöd, levágod a tönk alsó részét és ennyi.
2008. okt. 1. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!