Ki tudja? A megpucolt nyers Champion-gombat lehet lefagyasztassal tarolni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 19:30
1/4 anonim válasza:
igen, szeletekre vágva én rendszeresen szoktam. könnyű belőle kivenni is, ha csak egy marékkal kell valamihez.
kiolvasztani nem kell, ha használni akarod.
2/4 anonim válasza:
A világért sem akarok senkit bántani, csak:
champion __ bajnok, valamiben igen jó (ejtsd: sampion)
champignon _ gombaféle (francia, ejtsd: sampinyon)
3/4 anonim válasza:
a gombának is azért lett "bajnok" a neve, mert a termesztésben kiváló eredményeket hozott:))
4/4 kerdesesficko16 válasza:
Tökéletesen ha a gomba fagyasztás előkészítő gépbe beteszed 24 napig és megedzi a gombát minusz -65 C fokos táolásra is így fressen kerül az asztalodra. Vigyázzat: a gép erős árammal dolgozik. Figyelmeztetés: A fagyasztás után 10 órával el kell fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!