Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ki tudja? A megpucolt nyers...

Ki tudja? A megpucolt nyers Champion-gombat lehet lefagyasztassal tarolni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

igen, szeletekre vágva én rendszeresen szoktam. könnyű belőle kivenni is, ha csak egy marékkal kell valamihez.

kiolvasztani nem kell, ha használni akarod.

2011. jún. 23. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

A világért sem akarok senkit bántani, csak:

champion __ bajnok, valamiben igen jó (ejtsd: sampion)

champignon _ gombaféle (francia, ejtsd: sampinyon)

2011. jún. 23. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
a gombának is azért lett "bajnok" a neve, mert a termesztésben kiváló eredményeket hozott:))
2011. jún. 24. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 kerdesesficko16 ***** válasza:
0%
Tökéletesen ha a gomba fagyasztás előkészítő gépbe beteszed 24 napig és megedzi a gombát minusz -65 C fokos táolásra is így fressen kerül az asztalodra. Vigyázzat: a gép erős árammal dolgozik. Figyelmeztetés: A fagyasztás után 10 órával el kell fogyasztani.
2011. jún. 28. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!