Gombát lehet újra melegíteni?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, ha a gombát (pl. gombapörkölt) egyszer már megmelegítetted, többször már nem lehet, mert valami méreganyagok szabadulnak fel belőle. Ez igaz?2011. jún. 27. 14:56
1/6 anonim válasza:
A gombás étel maradékát mielőbb tegyük be a hűtőszekrénybe, és 24 órán belül fogyasszuk el. Másnap legalább 70 Celsius-fokra melegítsük fel. Soha ne hagyjuk állni melegen vagy szobahőmérsékleten. (Forrás: NaturaNet)
2/6 anonim válasza:
Esetleg a pörit beteheted a fagyóba, és amikor kell, felolvasztod és felforralod.
3/6 anonim válasza:
Gombát ebédre főzök, ha marad (pörkölt), beteszem a hűtőbe, és vacsora előtt átforralom. Másnapig nem tartom még hűtőben sem.
4/6 anonim válasza:
nEKÜNK MÉG semmi bajunk nem lett tőle, pedig elég sokszor esszük "másnaposan" újramelegítve, sőt, van, mikor harmadnap is, ha marad.
5/6 anonim válasza:
jaja mi is szoktuk több naposan enni újramelegítve. semmi káros hatást nem tapasztaltam. sztem csak annyi, hogy ne hagyd a melegen, hanem tedd a hűtőbe
6/6 anonim válasza:
Én épp tegnap főztem gombapörit,ma megettük a maradékot. Másnap már többször ettünk gombát és még semmi bajunk.
Nem szabad mindent elhinni amit írnak,én már olyan cikket is olvastam, hogy gombát egyáltalán nem szabad enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!