Ez az első kérdésem! Séfek és gyakorló háziasszonyok - urak válaszát várom: íme, ti, hogyan készítenétek el a pácolt csülköt? (négy személyre - nem grillen! )?
Figyelt kérdés
"Szerintem az evés tudományos értekezés az életről."2016. júl. 16. 07:18
1/2 anonim válasza:
Ha csülök, akkor nálam:
"Sertéscsülök Pékné módra" a nyerő
Van, aki előfőzi, sütés előtt egy kicsit, és a csontot kiszedi belőle, így már a tepsiben, vagy éppen a római tálban kisebb helyet foglal. (Én is előfőzöm!)
Mások totál nyersen, befűszerezve, és fóliával lefedve rakja be a sütőbe, és ott kezdi a puhítást is.
Alapjaiban a megfelelő fűszerezés, a vele együtt sült krumpli, és a végén a tetejére a ropogósra sütött hagyma adja a valódi ízét, kinek-kinek ízlése szerint.
2/2 anonim válasza:
[link] Nekem ez a kedvenc receptem. Jó étvágyat hozzá!🍖🍽
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!