Hogyan és mivel írjak csokitortára?
Figyelt kérdés
Holnapután (2014/11/04) lesz egy barátomnak a szülinapja és meglepetés bulit szerveztünk neki. Én csinálom a tortát. Még kezdő vagyok ezért meg szeretném tudni hogy hogyan tudnék rá feliratot írni. Elég jó a kézügyességem csak nem tudom a tuti módszert. Minden választ előre megköszönöm.2014. ápr. 9. 16:10
1/8 anonim válasza:
szines dekortoll: Sok féle színben lehet kapni: [link]
Nagyobb boltokban.Tesco ,Spar,Cba,Achan
2/8 A kérdező kommentje:
Bocs ezt elfelejtettem leírni:Franciaországban vagyok és itt nem nagyon lehet ilyesmit kapni...
2014. ápr. 9. 16:26
3/8 anonim válasza:
kevés vajat/margarint porcukorral kikeversz-beletöltöd egy uzsonnás zacsiba,kivágod a sarkát-és ezzel ráírod.
vagy esetleg tejszínhabot versz fel és azzal irod rá,a fent leírt módszerrel.
de amúgy dekortollat biztos lehet kapni ott is nagyobb bevásárló üzletekbe.
4/8 anonim válasza:
Csinálj sablont papírból és tedd a torta fölé: vagy kókusz reszeléket vagy fehér csoki reszeléket szorj rá. Ha felemeled a sablont ott marad a felírat.
Reszelt narancshéj is jó lehet.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. ápr. 9. 16:46
6/8 A kérdező kommentje:
3 as. A vajat felolvasztom?
2014. ápr. 9. 16:47
7/8 anonim válasza:
Szerintem ételfesték és ecset. Szépen ráfested.
8/8 anonim válasza:
Felolvasztani nem kell,de egy kicsit puhitani kell rajta ha a hütőbe volt.. Én a mikroba szoktam berakni egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!