Hogyan készíthetünk fokhagyma granulátumot?
Figyelt kérdés
Már hónapok óta van több láda fokhagymánk de olyan picik hogy rendes eladásra nem voltak alkalmasak, így granulátumnak szeretnénk eladni, de hogy készül? Hiába néztem utána a neten semmit nem találtam.2016. júl. 4. 18:53
1/3 anonim válasza:
megpucolod, összevágod, vagy átnyomod fokhagymaprésen és megaszalod, akár napon, aztán megdarálod. de inkább frissen darálnám, mindig, amennyit kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Lassan egy éve áll a fokhagyma szóval elég száraz.... 1-2 mázsáról beszélünk szóval azt gerezdjével fokhagyma nyomóval átpréselni kicsit hosszú idő lenne... de ha össze vágom pici darabokra akkor meddig kéne aszalódni a napon? vagy ha össze vágom rakhatom is a darálóba? és rendes kézi húsdarálóról beszélünk?
Elnézést a sok kérdésért de elég tudatlan vagyok e téren.
2016. júl. 4. 19:40
3/3 A kérdező kommentje:
Vagy tudok venni rendes fokhagyma darálót?
2016. júl. 4. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!