Az avokádókrém kb meddig áll el hűtőben?
Avokádó, tejföl, só, bors, citromlé, fokhagyma kell bele :)
Nem csináltam még ezelőtt, szóval inkább biztosra megyek, mert magával avokádóval sem sűrűn érintkezek.
hát nem tudom a #3-as milyen avokádókrémet csinál, de amiben friss avokádó meg tejtermék van, azt 1,5 napnál tovább nem enném meg
még a tejtermék nélküli sem áll el tovább, mint max 3 nap
Az a helyzet, hogy nálunk is elfogy minden alkalommal legkésőbb másnapra. Pedig nem 2 szemből csináljuk, hanem 6-7-ből legalább. És csak hárman szoktuk enni igazából. :)
A felszíne nagyon hamar, szinte pár órán belül megbarnul, még hűtőben tartva és citromlét hozzáadva is (alatta ilyenkor is szép zöld marad), de ez nem rontja az élvezeti értékét, és a minőségét sem elvileg, úgyhogy ne zavarjon! ;)
Amúgy mi tejfölt soha nem teszünk bele, nekem az nem hiányzik hozzá. A többi, amit írtál, mehet. Sőt, akár lilahagyma, vöröshagyma is apróra vágva, vagy őrölt paprika, őrölt csilipaprika, ha szereted csípősen, stb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!