Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A házi kókuszgolyó, illetve a...

A házi kókuszgolyó, illetve a raffaello eláll péntekig hűtőben? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Most volt időm megcsinálni, pénteken lenne fogyasztva. A lényeg, hogy a kókuszgolyó teljesen tej és vajmentesen készült, ettől annyira nem is félek, hogy baja lesz, na de a hamis,,raffaello" már húzósabb, mert sovány túróval készült-diétásabb változatban. Ahogy elkészültek mindkét fajtát bedobtam a hűtőbe alaposan lefedve. Szerintetek péntekig elállnának ilyen módon? Köszi!
2015. ápr. 1. 18:51
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%

Igen, a kókuszgolyó bírni fogja, a raffaelloban nem vagyok biztos, de borítékos tippem az igen.

Mi anno szintén mikor raffaellot készítettünk (már nem tudom, pontosan milyen recept alapján) akkor elég sokáig jó állapotban megmaradt.

2015. ápr. 1. 19:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nem lesz semmi bajuk.

Én is voltam már úgy, hogy 2-3 nappal előbb kellett megcsinálnom a sütiket időhiány miatt.

2015. ápr. 1. 22:07
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem is az időhiány volt az oka.
2015. ápr. 1. 22:14
 4/17 anonim ***** válasza:
49%

Rafaelloban túró?

Akkor az Tutrello.

Még ilyen receptröl nem hallottam. Utána is néztem sok van tej, vaj, tejszin mentes, vagy ezek valamelyikével, de túró egybe se volt.

2015. ápr. 2. 16:53
 5/17 A kérdező kommentje:
En viszont tudom, hogy van ilyen! Es nem véletlenul van -ben a raffaello. Nem kertem kotozkodest, koszonom!
2015. ápr. 2. 18:35
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem veletlenul van idezojelben.
2015. ápr. 2. 18:38
 7/17 A kérdező kommentje:
Ne mondd nekem, hogy nincs amugy, csak vagy 10-et talaltam egybol, okoska!
2015. ápr. 2. 18:56
 8/17 anonim ***** válasza:
49%
10-böl csak egyben volt, akkor mégi keresni kell rá. Nem fordul elö sokszor.
2015. ápr. 2. 21:08
 9/17 A kérdező kommentje:
Tok mindegy,nem? Nem ez volt a kerdes amugy se, a lenyeg, hogy osszeallt, es finom lett, meg lett kostolva, nem altalam.
2015. ápr. 3. 07:43
 10/17 A kérdező kommentje:
Annyira jo lett masok szerint, hogy felulmulja az eredetit, mert nem olyan tomeny, tobbek kozt.
2015. ápr. 3. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!