Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A házi kókuszgolyó, illetve a...

A házi kókuszgolyó, illetve a raffaello eláll péntekig hűtőben? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Most volt időm megcsinálni, pénteken lenne fogyasztva. A lényeg, hogy a kókuszgolyó teljesen tej és vajmentesen készült, ettől annyira nem is félek, hogy baja lesz, na de a hamis,,raffaello" már húzósabb, mert sovány túróval készült-diétásabb változatban. Ahogy elkészültek mindkét fajtát bedobtam a hűtőbe alaposan lefedve. Szerintetek péntekig elállnának ilyen módon? Köszi!
2015. ápr. 1. 18:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%

Annyira jo lett masok szerint, hogy felulmulja az eredetit,

!!!?!!!

Kit vagy mit kellene ismer: azokat a másokat vagy az erdetit?

2015. ápr. 4. 16:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Most mi bajod van???? Én csak leírtam, hogy jól sikerült, ízlett mindenkinek, aki evett belőle, azt akartam ezzel mondani, mit nem lehet ezen érteni? Na mindegy, nem vitatkozni jöttem, látom vannak, akiknek mindenen fenn kell akadniuk, bele kell kötniük.
2015. ápr. 4. 17:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Téma lezárva!
2015. ápr. 4. 17:46
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

Téma lezárva! -

Bizonyára azzal az érzéseddel, hogy te jobbat készitesz mint az eredeti.

2015. ápr. 4. 20:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj! De nem mindegy neked mit érzek, és miért fáj neked egyáltalán, hogy meg mertem csinálni túróval ezt a szerencsétlen desszertet vaj helyett?! Különben meg csak, hogy tudd, nem gondolom azt, hogy én mindennél finomabbat csinálok, és, hogy ennél nincs jobb, csak megnyugodtam, hogy így is sikerült! Komolyan, egy kérdést sem tehet már fel az ember mert egyből bele kötnek? Nem az a lényege az oldalnak, hogy kérdezhessünk?
2015. ápr. 4. 20:27
 16/17 A kérdező kommentje:
De komolyan te még a kákán is csomót keresel?
2015. ápr. 4. 20:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem köttem bele semmibe, csak számomra szokatlan volt a túró a Rafaello-ban. Nem is csoda, hisz ritka mint a fehér holló az ilyen recept.
2015. ápr. 4. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!