Alexa Bennoda kérdése:
Croissanttésztanak baj ha egy helyett két éjszakát áll hűtőben?
Figyelt kérdés
Találtam egy isteni receptet, be is vált, szeretném újra elkészíteni. Egy éjszakát mindenképp hűtőben kell hogy töltsön, másnap újra ki kell nyújtani, átgyurni, és hűteni még több mint egy órát. A probléma az, hogy én reggel frissen sülve akarom, de (érthető okokból) nem reggel akarom átgyurni és utánna még hűteni egy órát, és csak utánna sütni...
Szerintetek baj ha előző este (mikor egy éjszakát már hűlt) megcsinálom az átgyurást és egy óra helyett egy újabb éjszakát áll?
"élő" élesztőt használok, ha ez számít valamit
2015. márc. 3. 06:33
1/1 anonim válasza:
Szerintem százszor praktikusabb, ha keresel egy olyan receptet, aminél nem kell újra átgyúrni... Én nem tudom fejből azt, ami alapján mi szoktuk készíteni itthon, de az pl. olyan, hogy megcsinálod a tésztát, pihenteted, utána rögtön össze is tekered a croissant-okat, úgy rakod a hűtőbe este, és másnap reggel csak be kell rakni a sütőbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!