Tészta újragyúrásábólmlehet gond?
Biztosan nem rontottad el, valamikor a disznóölési hajtogatott hájas-leveles tészta is valami hasonló módon készült.
Találtam róla egy linket:
#1 Nem egészen értem, hogy hogyan jön ehhez a kérdéshez a hájastészta, az egy abszolút másik történet. :D
Én cukrászdában dolgozok, és amikor a barátfülét készítjük, azt sem szabad újragyúrni, mert egyszerűen lehetetlenség lenne utána kinyújtani. Tehát nehogy azt hidd, hogy ez a tésztaösszeugrás egyedi eset lenne.
Ha tettél hozzá vajat meg vizet, azzal csak annyit sikerült elérned, hogy megváltoztattad a tészta anyaghányadát, eltoltad az arányait.
Egyébként azt elárulnád nekünk, hogy ez pontosan milyen tészta is?
Úgy jön ide, hogy a kérdező írja, pótlólag rakott még bele vajat és langyos vizet, és úgy gyúrta még össze, mert korábban mindig vissza-ugrott... Kérdezi, hogy elrontotta-e?
A "béke-beli hajtogatott hájas tészta" is szinte ugyanezzel a módszerrel készült, (csak ott nem vajjal, hanem a disznóöléskor megmentett hájjal kenegettük) és isteni finom lett kivétel nélkül.
Csak ennyi köze van a válaszomnak a feltett kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!