Hogyan süssem meg a pizzát úgy, hogy a széle ne keményedjen meg?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 20:20
1/6 anonim válasza:
én úgy szoktam, hogy a szélét is jól bekenem szósszal, és oda is rakok ugyanugy feltétet. tehát nem hagyom üresen, és nem keményedik meg.
3/6 A kérdező kommentje:
Vagy még azt is lehet hogy a széleit levágom.És mivel hogy nincs széle,így nem is tud megkeményedni:D
2010. ápr. 12. 21:21
4/6 igabcsy válasza:
Az első válaszolónak igaza van, a szélére is kenj a szószból.
A másik javaslatom:
Ha kész pizzalapról beszélünk, akkor azt forró sütőbe tedd és mivel a feltétnek rápakolt cuccok nem nyersek, hanem már ehetőek, ezért tulajonképpen csak addig kell sütni amíg az egész átmelegszik és a sajt ráolvad a tetejére.
Ennyi idő alatt nem tud kiszáradni a tészta széle.
Ha Te sütöd frissen a tésztát, akkor ne várd meg amíg teljesen megsül, hanem előtte 3-4 perccel vedd ki, gyorsan pakold rá a cuccokat és tedd vissza a sütőbe.
Én legalábbis így szoktam.
5/6 A kérdező kommentje:
kész pizzalapra pakolom a cuccokat,És a szószt milyen vastagon kell kenni? vagy milyen vékonyan? Ha vékonyan kenem a szélére akkor az is csak rászárad.
2010. ápr. 13. 10:02
6/6 anonim válasza:
A pizzákat magas hőmérsékletű kemencékben sütik hirtelen, rövid idő alatt, a hő nem csak alulról éri őket, így nem lesz kemény a széle. Ha ezt el tudod érni az otthonodban is, akkor remek pizzát készíthetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!