Hogyan süssem a padlizsánszeleteket a musszakához, hogy ne szívjanak magukba sok olajat?
Figyelt kérdés
Ti hogyan készítitek el?2011. aug. 3. 20:09
1/1 anonim válasza:
Ha van lehetöséged, akkor egy tepsibe tegyél sütöpapirt, kenötollal olajozd be nagyon vékonyan, fektesd bele a padlizsánszeleteket, esetleg felül is kend be kenötollal olivaolajjal, de felül nem fontos.
A másik megoldás, hogy teflon serpenyöt kensz ki olajjal - szintén kenötollal, hogy ne legyen sok benne, és igy sütöd a padlizsánt adagonként.
Nekem a sütös megoldás az egyszerübb, és egyenletesebben is sül és igy izlik a legjobban.
Sajnos a padlizsán olyan zöldség, amelyik annyi olajat sziv be, amennyi van - akár a saját súlyánál többet is képes felvenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!