Megpucolva, felvágva meddig áll el a krumpli vízben?
Vízben eláll, legfeljebb holnap cseréld le rajta a vizet.
(Nem tudom elképzelni, hogy nyers krumplit le lehessen fagyasztani, a krumplinak árt, ha megfagy. A mirelit is elősütött. De most megyek, egy szemmel kipróbálom.)
köszönöm szépen a tanácsokat! :)
utolsó: majd mesélj, mire jutottál!
Ugyan nem az elözö vagyok, de eég sokat kísérleteztem krumpli fagyasztással.
A nyers krumolit nem jó lefagyasztani, mert édes, fagyott íze lesz.
Viszon megfözve, megsütve minden további nélkül lehet, ha felhasználás elött átforrósítod, akkor nem észrevehetö, hogy fagyasztva volt.
Ehhez elég csak röviden felforrósítani fagyasztás elött (éppencsak, hogy felforr a vízben, vagy sütéskor fehér kéreg lesz rajta), nem kell teljesen készre sütni/fözni. (söt nem is célszerü, mert késöbb újra fel kell forrósítani és akkor nem jó, a túlfött vagy túlsült.
Lehet kész hajában fött krumplit is fagyasztani, ha ezt rendesen felforrósítod, akkor aki nem tudja, hogy fagyasztott, az nem veszi észre az ízén vagy az állagán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!