Pizzát sütöttem, saját magam készítette tésztából max hőfokon kb 15-20 percig, jól átsült de vmiért kemény lett a tészta, hogy kéne sütni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 12:12
11/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy más mennyit használ, nekem így tökéletes a pizzám. Csak a tapasztalatomat írtam le, nem azt, hogy mennyi KÖTELEZŐ ...
12/13 anonim válasza:
20 perc sok, 10-12 eleg szerintem. Az is lehet, hogy túl vékony volt talán a tészta, vagy nagyon megraktad feltéttel. Sima margheritán gyakorolj
13/13 anonim válasza:
Fogod a pizzádat, beteszed 230-ra kb, a legalsó szinten légkeverésesen sütöd. :) lehet hogy elég neki a 8 perc is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!